Micro Living

Micro Living er fremtidens levemåde

Der er i 2019 ikke megen tvivl blandt videnskabsfolk, om at kloden har begrænsede resurser til selv nuværende 7,7 mia. beboere og at vi allerede nu i den vestlige verden lever med et fodaftryk langt større end vi kan forsvare videnskabeligt. Rettere end at gøre vores liv dårligere i forsøget på at gøre plads til flere, bør vi dog rettere gøre livet med et lille fodaftryk bedre end det nuværende, for alle. Både fordi det så vil være mere attraktivt at gøre plads, men ikke mindst fordi hele pointen med livet er at leve dét, ikke blot overleve!

Micro Living er et udtryk for denne måde at leve på, som man let forsimplet kan omskrive til ”lidt men godt” og ”personer i stedet for produkter” - det handler om at skabe fantastiske omgivelser uden at bruge så mange resurser, og gøre disse omgivelser til steder hvor mennesker trives, både sammen og hver for sig, og uanset deres økonomiske status. BoligFonden LIAB leverer utroligt godt til dette, ikke blot med byggerier som skader mindst muligt eller ligefrem hjælper på klimaproblemerne, men som også er designet til gode liv på relativt lidt plads og med begrænset resursebehov, samt med samfund, samvær og samliv tænkt ind i alle detaljer.

Således er livet i 30-60m2 fra BoligFonden LIAB for langt de fleste at foretrække frem for noget langt større, da den gennemtænkte indretning af såvel lejligheden som lejeforholdet giver beboerne mere tid, tryghed, frihed og overskud til at nyde livet – både i og udenfor byggerierne.

- SamfundsTanken, internationalt anerkendt tænketank

avatar